Przeciągnij tutaj lub wybierzz urządzenia.
Połączymy urządzenia po wpisaniu kodu.
Wybierz pliki i wpisz otrzymany kod na drugim urządzeniu. Zatwierdź odbiorcę, aby rozpocząć przesyłanie.
Kod na połączenie jest ważny 5 minut. Po zatwierdzeniu masz godzinę na wymianę. Pliki przechodzą przez serwer. Zakończenie wymiany usuwa je od razu; po wygaśnięciu tracą dostęp, a usuwanie następuje przy kolejnej aktywności strony.